Exposición en Lleida, España

Escriure quadres, pintar poesies

Dónde:
Institut d'Estudis Ilerdencs / Plaça Catedral, s/n / Lleida, España
Cuándo:
27 feb de 2020 - 18 oct de 2020
Inauguración:
27 feb de 2020
Comisariada por:
Descripción de la Exposición
Prorrogada hasta el 18 de octubre. La mostra, comissariada pel crític d'art Antoni Jové, presenta una selecció d'obres de gran format de l'artista Joanpere Massana, que inclouen les sèries: " El llibre de l'aire " (presentada a Milà el 2012, i que va itinerar per distintes ciutats italianes com Nàpols, Bologna, Padova, Roma, etc., i del que en va editar el llibre " Il libro dell'aria " la prestigiosa editorial Skira), " El llibre de la pell ",l presentada al Fort de Bellegarde - França, i la darrera sèrie: " El llibre de les flors", presentada a Colònia (Alemanya) a la galeria 100 Kubik Gallery, i que s'ha pogut veure en diferents fires d'art contemporani internacionals (Karlsruhe, Los Ángeles, etc.). Antoni Jové va estar seleccionant aquestes obres: teles de grans formats (200x200, 180x360,...), papers de grans formats i dues instal.lacions per tal d'establir un diàleg on el fil conductor és la poètica ... en la pintura: "...les seves obres són una resposta a la fragilitat de la vida, a la nostra transitorietat física, mental i espiritual, són la captació i el testimoni d'allò efímer i volàtil " (Antoni Jové. Catàleg de la mostra). El catàleg recull la imatges de les obres exposades i altres que no han estat possible encabir en l'espai. Els textes del catàleg han estat a càrrec del mateix comissari: Antoni Jové, la galerista de la 100 Kubik Gallery de Colònica i Doctora en Belles Arts Carmen Gonzàlez i el col.leccionista d'art i membre del Reial Cercle Artístic de Belles Arts de Barcelona Antoni Gelonch., i un dels poemes del propi autor. (Adjuntem textes). Moltes de les obres han estat importades d' Alemanya, Suissa, Itàlia i França, ja que algunes formen part de col.leccions privades. L'exposició compta amb una col.laboració especial entre l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el Centre d'Art La Panera i compta amb els suports i esponsoritzacions de la Fundació Lluís Bassat, la galeria Anquins de Reus, 100 Kubik Gallery de Colonia, Ares Contemporani de Lugano (Suïssa), la Col.lecció Antoni Gegonch-Viladegut, restaurant Lo Ponts, Departament de Cultura de la Generalitat, Ajuntament de Ponts, Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida.

 

 
Imágenes de la Exposición
Joanpere Massana. Escriure quadres, pintar poesies — Cortesía del artista

Entrada actualizada el el 18 sep de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones