Exposición en Barcelona, España

Galaxy Express

Dónde:
House Of Chappaz Basement / Ca l’Alegre de Dalt 55, Baixos / Barcelona, España
Cuándo:
10 oct de 2019 - 20 dic de 2019
Inauguración:
10 oct de 2019 / 19:00
Enlaces oficiales:
Descripción de la Exposición
Christto & Andrew Christto & Andrew són un duo d'Artistes Visuals que actualment viuen i treballen entre Doha, Qatar i Copenhaguen, Dinamarca. Com si de les peces d'un puzle es tractaren, les seves imatges es fusionen entre elles per mostrar mitjançant la sedimentació de símbols dels efectes de la història, la política, l'economia i la cultura popular en la qual es construeix la societat contemporània, específicament en la regió d'Aràbia. D'aquesta manera, cada objecte o personatge que és retratat en les seves fotografies es converteixen en reflexions simbòliques d'aquestes estratificacions que es troben en la societat de Qatar. Raphaël Barontini Raphaël Barontini és un artista contemporani nascut a Saint-Denis, França, el qual es caracteritza principalment per emprar la pintura com a mitjà i aquesta està irremeiablement vinculada des dels seus inicis a la història de l'art. El seu treball li permet qüestionar la nostra relació amb el retrat, les formes de representació i el ... seu simbolisme. Això li permet ancorar el seu enfocament i ubicar-se en un continu històric ampli i obert. Barotini està constantment a cavall entre diferents mons i diferents èpoques. Les noves tecnologies tenen igualment un paper clau en el seu treball com a pintor i la combinació de tècniques (pintura, aerògraf, serigrafia, estampats tèxtils...). Luis Úrculo La pràctica d'Úrculo, artista que viu i treballa entre Madrid i Ciutat de Mèxic, pren l'antropologia, l'arqueologia i la criminologia com una referència principal de la fenomenologia. La seva invenció és crear línies de recerca basades en la idea de la reconstrucció de línies de temps, interpretacions, materialitat incerta, descripcions imprecises, ambigüitat i interpretacions de la realitat. La ficció i la representació de diverses geografies domèstiques han estat el llenguatge i els escenaris per crear diverses obres de vídeo, utilitzant coreografies d'aficionats amb objectes per representar les seves idees com manifestos.

 

 
Imágenes de la Exposición
Christto & Andrew — Cortesía de Espai Tactel Toormix

Entrada actualizada el el 09 sep de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones