Exposición en Barcelona, España

Interfícies. Reteixir les cures

Dónde:
La Capella / Hospital, 56 / Barcelona, España
Cuándo:
18 oct de 2022 - 06 nov de 2022
Inauguración:
18 oct de 2022
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Interfícies és una plataforma de cultura i salut comunitària que promou processos de recerca col·lectiva entorn de les arts, l’educació i la participació ciutadana. La plataforma ha estat coordinada per Transductores des del 2017 a diferents barris de la ciutat: el Raval, les Roquetes, la Trinitat Nova i el Poble-sec. Al llarg de la seva trajectòria, s’ha liderat amb diversos agents i es desenvolupa amb les xarxes locals dels barris i amb diverses entitats de grups de creadores i creadors. Actualment, Interfícies s’ha dut a terme sota el paraigua de “Diàlegs entre investigació artística, salut comunitària i drets socials” en diferents contextos comunitaris i educatius. En aquesta exposició, que suposa la cloenda del programa 2022, es presenten 5 iniciatives artístiques i comunitàries que indaguen sobre diverses formes de reteixir els vincles. Després de dos anys de pandèmia, amb contextos socials i comunitaris durs i complexos, i amb majors desigualtats i pèrdua ... de drets, les diverses pràctiques que es presenten es plategen quines formes de relació i interdependència podem reactivar. En un temps de suposada normalitat, cal repensar com les pràctiques artístiques poden reteixir lligams i modes de viure en comú, com poden activar drets socials i altres imaginaris possibles sobre maneres d’habitar i estar juntes. FULL DE SALA PROJECTES Mediació Interfícies Transductores

 

 

Entrada actualizada el el 23 oct de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!