Premio en Barcelona, España

Premio de Fotografía 2020 Fundació Vila Casas

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
1º Premio:
6.000 euros
2º Premio:
3.000 euros
Cuándo:
09 mar de 2020 - 14 abr de 2020
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 14-04-2020
Dirigido a:
Artistas
Organizada por:
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Web 
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
La Fundació Vila Casas es complau a anunciar-vos que l'obra El joven sin la perla de l'artista Sophie Köhler ha obtingut el primer premi i l'obra Sense títol de l'artista Maria Alzamora n'ha obtingut el segon. El jurat –format per Álvaro Sánchez-Montañés, guanyador del Premi de Fotografia 2017; Joana Hurtado, directora del Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats; Joana Roda, codirectora i cofundadora de Bombon Projects; Rafael Tous, col·leccionista; Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas; Antonio Sagnier, vicepresident de la Fundació; i els directors d’art, Àlex Susanna i Glòria Bosch– han premiat l'obra guanyadora amb una dotació econòmica de 6.000 € i una exposició monogràfica al Museu Can Framis l'any 2021, i el segon premi amb 3.000 €. ... La selecció de fotografies finalistes es podrà visitar al Museu Palau Solterra fins al 22 de novembre. Primer premi "El joven sin la perla" de Sophie Köhler Sophie Köhler. Essen, Alemanya, 1977 Postgrau en Direcció ... de fotografia per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) a Barcelona. Fa més de quinze anys que treballa en el món audiovisual com a ajudant de direcció i ajudant de càmera en diversos llargmetratges; en aquest context troba la passió per la foto fixa, que actualment compagina amb la feina a la Fundació Foto Colectania. Recentment ha realitzat la foto fixa del film La innocència, guardonat amb un Goya l’edició passada. Aquesta fotografia forma part d’una sèrie documental que gira entorn del personal de sala dels museus de Barcelona. El projecte inclou fotografies i entrevistes a auxiliars de sala de la Fundació Tàpies, del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), de la Fundació MAPFRE i del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), i reflexiona sobre l’impacte de l’art sobre un col·lectiu que dedica una gran part del seu temps i de la seva vida a vigilar-lo. Segon premi "Sense títol" de Maria Alzamora Maria Alzamora. Ordis, 1992 Fotògrafa, dissenyadora gràfica i il·lustradora. A cavall entre Figueres i Leeds (Anglaterra), ha exposat en aquestes dues ciutats, entre d'altres. En les seves creacions destaquen els moviments de ballarins o músics tocant i també les formes sinuoses. Retrat de la cantant i actriu Keeley Forsyth al seu estudi de Knaresborough (Anglaterra) en una sessió fotogràfica amb motiu del llançament del seu àlbum Debris. Més enllà de la voluntat de captar una persona i un moment concret, però, la fotografia es vol allunyar del personatge i mostrar un estat d’ànim que connecti amb qui la mira.

 

 
Imágenes del Premio
Primer premi: "El joven sin la perla" de Sophie Köhler — Cortesía de la Fundació Vila Casas

Entrada actualizada el el 20 jul de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios